Πτολεμαΐδα 30/01/2014

Δελτίο Τύπου

Συνάδελφοι,

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

  1. Από την άλλη εβδομάδα ξεκινά η καταβολή των προκαταβολών έναντι του εφάπαξ για όσους έχουν βγει στη σύνταξη το Δεκέμβριο του 2013 και δεν πληρώθηκαν αυτή τη βδομάδα στην πρώτη φάση.
  2. Από βδομάδα θα είναι έτοιμη η κατάσταση των εφάπαξ για πληρωμή. Η νέα λίστα θα περιλαμβάνει τους υπόλοιπους του Δεκέμβρη του 2012, του Ιανουαρίου του 2013 που έχουν οριστικές αποφάσεις, αλλά και παλαιότερους που εντωμεταξύ έχουν βγάλει οριστική απόφαση.
  3. Το σύνολο των εφάπαξ για όλο το 2013 και σύμφωνα με την έκδοση των οριστικών αποφάσεων ανέρχεται στα 17 εκατομμύρια περίπου. Με δεδομένη την εξασφάλιση της καταβολής του πάγιου πόρου για το 2014 (25 εκατομμύρια) και σε συνδυασμό με την καταβολή των εισφορών (εργοδότη – εργαζομένων), υπάρχει η εγγύηση απρόσκοπτης πληρωμής των εφάπαξ μέχρι και τέλος του Ιουλίου του 2013 με την προϋπόθεση ότι τους έχει εκδοθεί οριστική απόφαση μέχρι το τέλος του 2013.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο 2013 πληρώθηκαν το εφάπαξ περίπου 7000 συνάδελφοι από τα 137 εκατομμύρια του πάγιου πόρου και τις εισφορές μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

   ΑΝ. ΔΗΜΑΚΗΣ                             ΠΑΝ. ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ  

Please follow and like us:

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *