Πτολεμαΐδα, 25/2/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ ΣΤΟ “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ” ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Το προεδρείο του Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ επισκέφθηκε σήμερα στο “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ” ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Πτολεμαΐδας τον Διοικητή του κ. Σταύρο Παπασωτηρίου μεταφέροντας ανησυχίες και ερωτήσεις, για το σήμερα και το αύριο του Νοσοκομείου. Περιληπτικά οι απαντήσεις του Διοικητή στους Δημάκη Τάσο, Λόφτσαλη Παναγιώτη και Ραμπίδη Μιχάλη.

– Οι φοιτητές των δυο Πανεπιστημιακών Τμημάτων (Μαιευτικής & Εργοθεραπείας) στηρίζουν και προσφέρουν στο Νοσοκομείο μας και φυσικά πλουτίζουν με πρακτική εμπειρία τις γνώσεις τους. Μια πλήρης Πανεπιστημιακή Σχολή Επιστημών Υγείας θα ήταν το καλύτερο.

– Το “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ” έχει σοβαρές ελλείψεις ιατρικού προσωπικού κυρίως σε κάποιες κλινικές, αλλά και νοσηλευτικού, διοικητικοί κ.α. προσωπικού.

– Είναι γεγονός ότι η Γυναικολογική Κλινική μας υστερεί σε σχέση με το παρελθόν σε αριθμό γεννήσεων και θα υπάρξει ιδιαίτερη φροντίδα για βελτίωση.

– Το Ογκολογικό μας βρίσκεται σε λειτουργία, όχι όμως όλες τις ημέρες της εβδομάδας, λόγω έλλειψης γιατρών.

– Φιλοδοξώ σύντομα να λειτουργήσει παραγωγικά η πτέρυγα της οφθαλμολογικής κλινικής, αξιοποιώντας όλο το διαθέσιμο ιατρικό δυναμικό.

– Είναι απαραίτητο ένα ασθενοφόρο αποκλειστικά στην υπηρεσία του Νοσοκομείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Γενικά έχω την αισιοδοξία ως νέος Διοικητής ότι το ‘ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ” με τις πολύ καλές κτιριακές υποδομές και τις μετεγκαταστάσεις κλινικών-τμημάτων, τις επεκτάσεις που έχουμε σε σχεδιασμό και τις προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού, θα γίνει εφάμιλλο μεγάλων Νοσοκομείων με υψηλή προσφορά και φροντίδα υγείας.

Για το ΔΣ

     Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας

Αναστάσιος Δημάκης                           Παναγιώτης Λόφτσαλης


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Δ.Ε.Η.

Αρ. εγγρ. Πρωτ. Κοζάνης 12/31-1-2012

Βασ. Κωνσταντίνου (Πάροδος) 6Α – 50200 – τηλ. : 2463504089, κιν.:6972423013

e-mail:ssyndei@gmail.com

website: http://ssdei.gr

Please follow and like us: