Πτολεμαΐδα, 22/9/2023

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας συνεδρίασε την Δευτέρα 18/9/2023 και ασχολήθηκε με τα τρέχοντα θέματα αλλά και την γενικότερη πολιτικοοικονομική κατάσταση που έχει σχέση με μας και όπως αυτή διαμορφώνεται μετά τις εκλογές.

Η πρώτη μας εκτίμηση είναι ότι όχι μόνο οι προεκλογικές προβλέψεις επιβεβαιώνονται αλλά η κατάσταση διαμορφώνεται πολύ χειρότερα με τους νόμους που πέρασε μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού η κυβέρνηση όταν ο λαός έκανε τις διακοπές του αλλά και συνεχίζει με το κατάπτυστο εργασιακό νομοσχέδιο που οδηγεί τις εργασιακές σχέσεις στον μεσαίωνα.

Ο κ.Γεωργιαδης νομοθετεί με υποδείξεις του Δ.Ν.Τ και του ΣΕΒ.

«ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ»

Miranda Xafa@MXafa 14 Σεπ

Ορθή η απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του Market Pass, ενόψει του τεράστιου κόστους αποκατάστασης τ ζημιών από πλημμύρες. Αντίθετα, λανθασμένη η επιδότηση τ συνταξιούχων με προσωπική διαφορά, που ήδη επιβαρύνουν τους φορολογούμενους με τις υπέρογκες συντάξεις τους. #πλυμμήρες

Βλέπετε ότι τίποτε δεν λέμε αόριστα αλλά και στην πολιτική τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Συνάδελφοι,

Από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ προκύπτει ότι οι συνταξιούχοι θα πάρουν μια αύξηση έως 3.5% η οποία ούτως η άλλως προβλέπεται με νόμο και όσοι έχουν προσωπική διαφορά θα πάρουν το επίδομα προσωπικής διαφοράς μειωμένο από 100-200€ σε ένα περιβάλλον όπου καλούμαστε να πληρώνουμε καθημερινά τις αυξήσεις στα τρόφιμα στα καύσιμα στο ρεύμα στα ενοίκια να πληρώνουμε όσοι ακόμη μπορούμε από την τσέπη μας την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την διάλυση του ΕΣΥ ενώ οι ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ.

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ´ΟΛΑ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΣΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΠΡΟ  ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.!!!!!

Συνάδελφοι

Το ΔΣ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ πήρε απόφαση το επόμενο διάστημα τεκμηριωμένα όπως πάντα να αποδομήσει ένα προς ένα τα μέτρα της κυβέρνησης είτε με ανακοινώσεις είτε στις συγκεντρώσεις που αποφασίσαμε να κάνουμε μετά τις εκλογές ενημερώνοντας παράλληλα για τις δικαστικές αποφάσεις των αγωγών που κάναμε και ποιες έχουν πληρωθεί μέχρι σήμερα.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                        ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Δ.Ε.Η.

Αρ. εγγρ. Πρωτ. Κοζάνης 12/31-1-2012

Βασ. Κων/νου (Πάροδος) 6 Α , 50200, Πτολεμαΐδα, τηλ. :2463504089,

κιν.: 6972423013

email:ssyndei@gmail.com

Web site:http://www.ssdei.gr

 

Please follow and like us: