ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πτολεμαΐδα 29/11/2012

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της από 19/11/2012 ενημερωτικής μας ανακοίνωσης, είμαστε πλέον σε θέση να σας πληροφορήσουμε επίσημα και υπεύθυνα, μετά τις επαφές και τις συναντήσεις μας με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες σχετικά με την καταβολή του εφάπαξ βοηθήματος έναντι των ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους, ότι μέχρι τέλος του έτους θα δοθούν 150 εκ. ευρώ συν τα 11 εκ. ευρώ που είναι τα ταμειακά διαθέσιμα και που η κα Δροσάτου παρακρατεί παράνομα επικαλούμενη την «εικονική και τεχνητή κατάληψη», έναντι των υποχρεώσεων του ελληνικού δημοσίου στους δικαιούχους που έχουν ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα (οριστική απόφαση συνταξιοδότησης).

Αυτά σε απάντηση κακοπροαίρετων δημοσιευμάτων από καλοθελητές που κάνανε λόγο για πάγωμα της καταβολής του εφάπαξ, άλλων από την Κοζάνη που παρακαλούσαν να μη δοθεί το εφάπαξ για να εκτεθεί ο σύλλογός μας, άλλων πάλι που με τις μεθοδεύσεις τους έφθασαν στο έσχατο σημείο να βάλουν τους συναδέλφους συνταξιούχους να μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιός είναι ηθικός και ποιός νόμιμος και κάποιων άλλων που πρότασσαν τη μια ή την άλλη περίπτωση για να βολέψουν συγγενείς τους.

Για το Δ/Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αναστάσιος Δημάκης                                      Δημήτριος Τραχανάς

Please follow and like us: