Πτολεμαΐδα 28/3/2013

ΘΕΜΑ:«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ»

Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της τακτικής μας επικοινωνίας σας ενημερώνουμε ότι:

1) Όσοι δεν είχατε απογραφεί και δεν πληρωθήκατε τον προηγούμενο μήνα εφ’ όσον είχατε απογραφεί μέχρι τις 5/3/2013 θα πληρωθείτε κανονικά. Όσοι απογραφήκατε μετά τις 5/3/2013 θα πάρετε προκαταβολή και θα πληρωθείτε κανονικά από τον επόμενο μήνα. Αυτό γίνεται λόγω μηχανογραφικού συστήματος.

2) Μετά από έντονη περέμβασή μας στον πρόεδρο του ΕΤΕΑ για το πρόβλημα με τις επικουρικές, πήραμε τη διαβεβαίωση ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα ρίξουν όλο το βάρος για την επεξεργασία τους ούτως ώστε να πληρωθούν όλες με τη σύνταξη του Ιουνίου 2013. (Λεπτομέρειες με άλλη μας ανακοίνωση).

3) Για τα εφάπαξ η εντολή ήταν να πληρωθούν τα 1121 των 60 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι αύριο Παρασκευή. Σήμερα άρχισαν να καλούν και το Δεκέμβριο του 2010 για να στείλουν φορολογικές ενημερότητες και πληρώνουν το Σεπτέμβριο του 2010. Συνεχίζουν από βδομάδα με τα δικά μας 8 εκατομμύρια να πληρώσουν και τους υπόλοιπους του Δεκεμβρίου του 2010 και ταυτόχρονα να απορροφηθούν και τα 60 εκατομμύρια για να αρχίσουν να δίνουν από τα επόμενα 40 εκατομμύρια της δεύτερης φάσης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

    

Please follow and like us:

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *