Πτολεμαΐδα 8/11/2014

Ενημέρωση Συναδέλφων

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της τακτικής μας επικοινωνίας σας ενημερώνουμε ότι:

Α. Πραγματοποιήθηκε το Δ/Σ στις 22/10/2014 και αποφάσισε τη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης στις 27/11/2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 που θα γίνει στο Ξενοδοχείο «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ».

Β. Κατατέθηκαν οι αγωγές για τις περικοπές του εφάπαξ στις 30 Ιουλίου 2014. Στη Γενική Συνέλευση οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι θα πάρουν τα σχετικά καταθετήρια (στην Αγωγή συμμετέχουν μόνο μέλη του σωματείου σύμφωνα με την απόφασή μας).

Γ. Αυτό το διάστημα δουλεύουμε την περικοπή λόγω ενσωμάτωσης στο πλαφόν της σύνταξης των οικογενειακών επιδομάτων με τους δικηγόρους μας για κατάθεση αγωγής (οι συνάδελφοι που ανήκουν στην κατηγορία αυτή να επικοινωνήσουν μαζί μας).

Δ. Για αγωγές στις μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων δεν ολιγωρήσαμε για να καταθέσουμε αγωγή. Αυτό έγινε σε συνεννόηση με τους δικηγόρους μας για να δούμε πρώτα τι αποφάσεις θα εκδοθούν και στο τέλος της πενταετίας που έχουμε την προθεσμία να καταθέσουμε ανάλογα τις αγωγές μας.

Ε. Για το ΕΤΕΑ τα εξώδικα, τις περικοπές κ.λ.π. θα συζητήσουμε στη Γενική μας Συνέλευση για την οποία θα ενημερωθείτε και με SMS μήνυμα στο κινητό σας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

  ΑΝ. ΔΗΜΑΚΗΣ                       ΠΑΝ. ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ      

 

Please follow and like us:

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *