LOGO

Πτολεμαΐδα, 8/3/2019

Αριθμ. Πρωτ. 31

 

Προς τον Διοικητή ΕΦΚΑ Κο Σέμπο Λάμπρο

Κύριε Διοικητά,

Κατά την σημερινή μας επίσκεψη στο κτίριο του ΕΦΚΑ / ΚΑΠ-ΔΕΗ, επί της οδού Μυλλέρου 13, που στεγάζονται οι υπηρεσίες του τέως ΤΑΥΤΕΚΩ / ΚΑΠ-ΔΕΗ & ΙΚΑ-ΕΤΑΜ / ΤΑΠ-ΔΕΗ, καθώς και το καθολικό Αρχείο των Μισθωτών και Συνταξιούχων του Ομίλου ΔΕΗ, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν λειτουργούν και οι δύο ανελκυστήρες και οι Εργαζόμενοι μας ενημέρωσαν ότι η εν λόγω βλάβη υφίσταται εδώ και τρείς εβδομάδες.

Σημειωτέον ότι το κτίριο αποτελείται από έξι ορόφους, όπου στον 6ο όροφο κυρίως βρίσκονται υπηρεσίες, τις οποίες σε καθημερινή βάση επισκέπτονται δεκάδες Μισθωτοί και Συνταξιούχοι για διεκπεραίωση ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών υποθέσεών τους.

Το δε προσωπικό που εργάζεται και στελεχώνει τις ανωτέρω υπηρεσίες, από τον 3ο έως και τον 6ο όροφο, αναγκάζεται σε καθημερινή βάση να ανεβοκατεβαίνει πολλές φορές ημερησίως  τους ορόφους. Οι δε ηλικιωμένοι Συνταξιούχοι δεν μπορούν να διεκπεραιώσουν τις προσωπικές τους υποθέσεις.

Απόρροια των ως άνω είναι η άρνηση των ταχυδρομικών υπηρεσιών και των courier να επιδώσουν και να παραλάβουν την υπηρεσιακή αλληλογραφία.

Οι τεχνικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, έχουν ενημερωθεί αρμοδίως από την 1η ημέρα βλάβης των ανελκυστήρων, τόσο από την Περιφερειακή Δ/νση Ασφάλισης & Παροχών Υπαλλήλων Τραπεζών & Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας Τραπεζών, όσο και από το Τοπικό Υποκατάστημα Ασφαλισμένων του Τομέα Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ.

Η ενδεχόμενη αδιαφορία και η πλημμελή άσκηση διοικητικών καθηκόντων των υπηρεσιών σας, παρατείνει την ταλαιπωρία όλων των ανωτέρω, ξεπερνά την βούληση του Νομοθέτη για απρόσκοπτη πρόσβαση των ασφαλισμένων στις ανωτέρω υπηρεσίες και πιστεύουμε ότι είναι αντίθετη με τις προγραμματικές σας δηλώσεις.

Η μέχρι τώρα συνεργασία μαζί σας Κύριε Διοικητά και η ενημέρωση από πλευρά μας συνέβαλλε και συμβάλλει στην ορθότερη λειτουργία των υπηρεσιών σας.

Από κοινού θα πρέπει να αποτρέψουμε δυσλειτουργίες των υπηρεσιών σας, λόγω της αδιαφορίας των διοικητικών στελεχών σας.

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

 

Αν. Δημάκης                                                        Παν. Λόφτσαλης

————————————————————————————————————————————-

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Δ.Ε.Η. 

Αρ. εγγρ. Πρωτ. Κοζάνης 12/31-1-2012

Βασ. Κων/νου (Πάροδος) 6 Α , 50200, Πτολεμαΐδα, τηλ. :2463504089,

Κιν.: 6972423013

e-mail: ssyndei@gmail.com

Web site: http://`www.ssdei.gr

Please follow and like us: